Fritidsproblemer! Help me?

Wow, nå har jeg virkelig ikke fått skrevet på lenge!! Den lille og svake (og den eneste) unnskyldningen jeg har å gå etter, er at det har vært så mye å gjøre i det siste (som nevnt i det forrige innlegget). Uansett. Dette innlegget vil ikke være en oppdatering. Hvis du lurer på noe, kan du bare spørre meg, hehe... Jeg skal fortelle om min fredag.

Matteprøven vi hadde denne dagen gikk faktisk veldig greit. Men når sant skal sies, gjorde jeg mye bra forarbeid. Jeg regnet meg igjennom alle oppgavene én gang til etter at vi hadde regnet dem i undervisningsøktene. Dagen før prøva regnet jeg 7 timer + 1-2 timer før fredagens skolestart! Jeg satt på leksehjelp etter skolen torsdagen før og fikk 2 1/2 timers hjelp med alle oppgavene jeg lurte på. Hun var ekstremt dyktig i matematikk; dette anbefales på det sterkeste! Deretter dro jeg hjem og fortsatte matteregning til klokken 2 om natten, for så å stå opp igjen kl. 5 for å skrive arket vi får lov til å ha med oss. Lite søvn? Det er bare fornavnet mitt!

Til tross for den minimale nattesøvnen, var jeg ikke så forferdelig trøtt på skolen. Det ble verre da jeg var på bussen på vei hjem til Vikersund, til Heggen Gospel-øvelse. Vi kom til pausen, og det var nesten ingen der. Men etter hvert kom dem. Og alle var fulle av energi! Det var da jeg merket at jeg var sliten. Det gjorde meg nesten litt vondt å se at alle rundt meg var så fulle av liv, mens jeg ikke orket å gjøre annet enn å sitte å se på alle tenåringene som lo og moret seg. Jeg begynte derfor å tenke. Tenke på hvordan livet mitt forandret seg i løpet av videregående. Jeg som trodde jeg gjorde så mye lekser på ungdomsskolen. Jeg som klagde på 10. klasses skolesekken. Jeg er sikker på at jeg har mangedoblet leksearbeidet siden den gang, og skolesekken er evig mye tyngre nå som jeg har dataen i tillegg til alle bøkene. På ungdomsskolen hadde vi kortere skolevei, kortere dager, lettere sekker og mindre stress. Nå for tiden går hele fritiden min til lekser og trening, og restitusjon for å makte å fortsette med lekser og trening. Hva skjer med livet mitt?!

Jeg må få noe mer fargerikt inn i timeplanen min, ellers kommer jeg til å bli helt nedbrutt. Er det noen som har forslag til meg? Mamma foreslo at jeg kunne begynne med dans; hip hop - jeg sier jo alltid at dans i gymmen er så bra. Men det er bare i gymøktene. Jeg føler meg ikke flink nok til å være med på noe.

Ellers er det gøy å synge; det er jo derfor jeg er med i Heggen Gospel. Jeg er glad i å tegne, men fins det noe til det? Forresten! Til torsdag skal jeg, for første gang på e-evig lenge, være med å spille fotball med Modum FK. Som jeg gleder meg! Håper det bare ikke blir spilling, for jeg vet ikke hvor mye kneet mitt tåler. Hvis vi hadde litt teknikktrening, kunne jeg jo vært med litt i alle fall.

Oi, nå skal jeg og familien spise middag bortenfor sykehuset (jeg befinner meg på hybelen nå). Vi snakkes! Jeg skal bli flinkere til å blogge, det lover jeg! Men jeg lurer... Er det noen som i det hele tatt leser bloggen min?

Have a nice day! Take care, folks!
~ Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!